De Club van Sinterklaas in 2023 weer in het theater

club van sinterklaas, sinterklaas 2023, theatertour

Goed nieuws op pakjesavond! Nog voordat Sinterklaas weer terug gaat naar Spanje met zijn nieuwe Stoomboot, meldt hij dat hij en zijn pieten volgend jaar gewoon weer naar Nederland komen. Met zijn nieuwe boot moet dat volgend jaar geen probleem zijn, hoewel? De Sint komt niet alleen op bezoek bij scholen, bedrijven en bij de kinderen thuis, maar zal ook in 2023 zijn opwachting maken in het theater. Samen met zijn eigen Club van Sinterklaas zal hij een uitgebreid bezoek brengen aan het AFAS Circustheater Scheveningen en het Beatrix Theater Utrecht.

Succesvolle Sinterklaas theatershows in 2022

Dit jaar mocht Sinterklaas weer volop gevierd worden nadat vorig jaar de sintbezoeken op een laag pitje stonden. De Club van Sinterklaas, bekend van tv-series en verschillende films, was dit jaar te vinden in het AFAS Circustheater Scheveningen en het Beatrix Theater Utrecht met uitverkochte theatershows. Met een interactief verhaal en nieuwe Sinterklaas hits hadden veel gezinnen de dag van hun leven en stonden kinderen oog in oog met de Goedheiligman.

Sinterklaas komt terug naar het theater in 2023

Net als dit jaar zal de Club van Sinterklaas in 2023 weer in het AFAS Circustheater Scheveningen en het Beatrix Theater Utrecht te zien zijn met een compleet nieuwe show. Vandaag werd dit bevestigd door Jabadoo en Stage Entertainment Nederland die hun samenwerking voortzetten. Richard Jonker, Theaterdirecteur Stage Entertainment Nederland, is blij met de samenwerking voor het nieuwe jaar en ontving afgelopen weekend uit handen van Marin van den Berg, Managing Director De Club van Sinterklaas / Managing Partner Jabadoo, het eerste theaterticket voor 2023.

De nieuwe theatershow in 2023 is een waar familie-avontuur voor jong en oud. Samen zingen en dansen op de grootste hits van de afgelopen jaren waarbij ook de nieuwste liedjes uiteraard niet zullen ontbreken. Een spannend verhaal, waarin Sinterklaas zelf natuurlijk ook aanwezig zal zijn, maakt de show compleet en zorgt ervoor dat de kinderen op het puntje van hun stoel zullen zitten. Voorafgaand aan de show vindt in de theaterzaal een Pietendisco plaats waarbij kan worden meegedanst op de leukste hits. De enige echte De Club van Sinterklaas theatershow is een familieavontuur voor jong en het oud: een absolute aanrader!

Datums Club van Sinterklaas theatershow 2023

Hoewel de Sint en zijn pieten een enorm drukke agenda hebben, die door allerlei gebeurtenissen constant overhoop gegooid wordt, zijn er al datums vastgelegd voor de theatershows in 2023.

Bezoek de Club van Sinterklaas Theatershow:
19 en 26 november 2023 Beatrix Theater Utrecht
25 november en 2 december 2023 AFAS Circustheater Scheveningen

De Club van Sinterklaas al ruim 20 jaar in het land

De Club van Sinterklaas is al ruim 20 jaar mateloos populair bij het jonge Nederlandse publiek. Na de populaire televisieserie, elf succesvolle bioscoopfilms én bekende hits als ‘Paniek op het Kasteel’, ‘Ik Kan niet Wachten’ en ‘Pepernoot’ wist De Club van Sinterklaas in 2019, 2021 en 2022 ook de theaterzalen te veroveren. De Club maakt ook zijn opwachting in het populaire Video van Sint.

Films van De Club van Sinterklaas


Deze blog is een combinatie van eigen tekst en persbericht.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *