Cartoonito highlights november 2023

cartoonito, highlights november 2023

De maand november is voor tekenfilmzender Cartoonito in het teken van nieuwe afleveringen van twee populaire series. De series Batwheels en Interstellar Stella worden elk uitgebreid met nieuwe avonturen.

Nieuwe afleveringen van Batwheels

Vanaf 20 november – elke dag om 16:30 uur

cartoonito, batwheels

Stap in en maak die gordel vast voor een spannend avontuur met de Batwheels! Deze geanimeerde serie, met in de hoofdrol misdaadbestrijdende voertuigen en DC-superhelden, brengt niet alleen humor en opwinding, maar ook waardevolle lessen over teamwork en vriendschap.

Elk voertuig heeft zijn eigen persoonlijkheid en vaardigheden, en samen werken ze met bekende helden om Gotham City te redden. Met levendige animaties biedt Batwheels een perfecte mix van entertainment en educatie voor jonge kijkers, waardoor ze een avontuurlijke rit beleven vol plezier en onvergetelijke lessen.

Bekijk de nieuwe afleveringen van Batwheels elke dag om 16:30 op Cartoonito.

Nieuwe afleveringen van Interstellar Ella

Vanaf 6 november – elke dag om 15:30 uur

cartoonito, Interstellar Ella

In de verre toekomst is een zevenjarig meisje genaamd Ella vrolijk haar grenzen aan het testen in een speeltuin vol sterren genaamd ‘De Melkweg’. Ella is een meisje met heldere ogen, en is gedreven door nieuwsgierigheid en ambitie. Ze zal niet stoppen voordat ze alles heeft ontdekt wat het universum te bieden heeft.

Ella, een geboren leider, en haar beste vrienden Slippy en Madhu (twee ruimtewezens) ontdekken spannende nieuwe werelden en doen verbazingwekkende dingen die nog nooit iemand heeft gedaan, zoals surfen op supernova’s, rijden op kometen en racen op moon scooters rond de ringen van Saturnus.

Bekijk de nieuwe afleveringen van Interstellar Ella elke dag om 15:30 op Cartoonito.

Cartoonito

Cartoonito is het moment in de dag voor humor en plezier. Cartoonito brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the LemmingsThe Happos Family en Oddbods.
 
Cartoonito is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Cartoonito is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf.

Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *