Cartoon Network highlights november

cartoon netwerk highlights november 2023

Elke dag zend kinderzender Cartoon Network de leukste tekenfilms uit voor jong en oud. Aan het begin van een nieuwe maand zet het een aantal van zijn favoriete tekenfilmseries in het zonnetje. Voor de maand november zijn dat de nieuwe afleveringen van Graig van de Kreek en Ninjago: De Drakenstrijd.

Craig van de Kreek

Graig van der Kreek, tekenfilm, Cartoon Network, nieuwe afleveringen

Bekijk de start van seizoen 5 van Craig van de Kreek op 6 november, waarin Craig en zijn twee beste vrienden, Kelsey en JP nieuwe avonturen beleven in een verwilderd stukje natuur bij hun dorp. Seizoen 5 bevat onder andere de speciale episodes ‘War of the Pieces’ (op 8 november) en ‘Heart of the Forest’ (op 15 november).

Het gloednieuwe seizoen van Craig van de Kreek is vanaf 6 november te zien bij Cartoon Network, elke werkdag om 15.00 uur.

Ninjago: De Drakenstrijd

Ninjago, tekenfilm, Cartoon Network, nieuwe afleveringen, lego ninjago, drakenstrijd, lloyd

Mis de nieuwe episodes van seizoen 1 van Ninjago: De Drakenstrijd niet! Kijk hoe een Ninja Meester een nieuwe generatie van helden traint. Samen proberen ze de Elemental Draken te vinden, die de planeet kunnen redden van de kwade krachten die deze zelfde drakenenergie gebruiken om deze nieuwe wereld te vernietigen.

Bekijk de lancering van nieuwe afleveringen van Ninjago: De Drakenstrijd, elke werkdag om 20.00 uur op Cartoon Network!

Over Cartoon Network

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Mighty Magiswords, Steven Universe en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals Ben 10, OK K.O.! Jij wordt een held en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

Cartoon Network is verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in 19 talen in meer dan 142 miljoen huishoudens in 70 landen. Cartoon Network is onderdeel van Turner, een WarnerMedia bedrijf.

Bekijk de Nederlandse website op http://www.cartoonnetwork.nl


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *