8x de leukste cadeautjes voor op je Sinterklaas 2020 verlanglijstje

Verlanglijstjes maken voor Sinterklaas met de kinderen is nu een van de leukste dingen om te doen. Knippen uit de folders, een simpel geschreven lijstje of eentje bij een digitale service. Hoe dan ook, het aanbod aan leuke dingen is zo groot dat kiezen wel heel moeilijk wordt. Ik help jullie een stukje op weg met een rijtje favorieten uit het aanbod van Amazon.

Lego

Wat bijna op elk lijstje terug te vinden is bij kinderen is Lego. Of het nu gaat om sets met basisstenen, Lego Friends, Ninjago of de bouwsets voor de volwassenen. Dit zijn momenteel erg populaire sets:

Creatief

Kinderen houden van knutselen en leuke dingen maken. Extra leuk wordt het als je dingen kunt maken die je daarna kunt gebruiken.

Adventkalenders

Niet één keer een cadeautje, maar elke dag. Aftellen tot aan Kerst met de leukste adventkalenders waarin elke dag een verrassing zit.

Kids digitaal

Kinderen leren steeds meer om te gaan met digitale technieken. Van coderen tot vloggen. Spelenderwijs raken ze vertrouwd met social media en de werking van codes.

Nog meer inspiratie?

Omdat ieder kind anders is met heel verschillende wensen, kan ik me voorstellen dat je na deze leuke tips nog niet helemaal het juiste cadeautje gevonden hebt. Kijk daarom eens verder op Amazon voor een uitgebreide collectie speelgoed en spellen.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *