Help, ik heb een verjaardag van een 10-jarige!

cadeautips voor een 10e verjaardag

Het vinden van het perfecte cadeau voor een 10-jarige kan soms voelen als een missie naar de maan. De interesses van kinderen van die leeftijd kunnen immers net zo snel veranderen als het weer. Het ene moment zijn ze gefascineerd door dinosaurussen en het volgende moment willen ze alles weten over de nieuwste technologische snufjes. Als volwassene sta je dan voor de uitdaging om een cadeau te vinden dat hun verbeelding prikkelt en hen tegelijkertijd ook blijft boeien. Maar geen paniek! Met behulp van Kado-Kopen.nl hebben we de beste tips voor jou geselecteerd.

Goed om te weten is dat er rekening is gehouden met verschillende budgetten. Of je nou op zoek bent naar een groot of een klein cadeau voor een 10-jarige, na het zien van de tips heb jij genoeg inspiratie.

Het grote kookboek voor kinderen

10 jaar te vroeg om te leren koken? Zeker niet! Naast dat kinderen het leuk vinden om nieuwe dingen te leren, is het natuurlijk ook super handig voor hen om meer over koken te weten te komen. En het is niet alleen handig voor hen, maar ook voor de ouders. Met een beetje geluk vinden ze het enorm leuk om in de keuken bezig te zijn en hebben papa en mama er een goede hulp bij. In dit boek van auteur Abigail Wheatley staan de gerechten stap voor stap uitgelegd. En met behulp van de duidelijke foto’s en tekeningen kan het eigenlijk niet misgaan. Verder staan er ook veel basistechnieken uitgelegd, deze zijn super handig voor de 10-jarige.

Gel-A-Peel 3D Ontwerp Station

Dit is een leuk cadeau voor een meisje van 10 jaar dat graag creatief bezig is. Met dit magische station kunnen ze hun eigen sieraden, accessoires en kunstwerken maken, helemaal in 3D! Het is alsof ze een toverstaf in handen hebben waarmee ze hun eigen fantasiewereld tot leven kunnen brengen. Met verschillende gelkleuren en sjablonen kunnen ze hun creatieve vleugels uitslaan en unieke meesterwerken creëren. Dus geef dit cadeau vol kleur en glitter, en zie hoe de verbeelding van die kleine kunstenaar tot leven komt!

UNO

Met het geven van een spelletje zit je eigenlijk altijd goed. Waar je goed op moet letten is dat je een spel geeft wat niet al na een paar keer te makkelijk wordt of snel gaat vervelen. Het kaartspel UNO is mede hierdoor perfect om als cadeau te geven. Het is ook gewoon een spel voor volwassenen, dus over 10, 20 of 30 jaar kunnen ze het nog steeds spelen. Daarnaast is het ook leuk om te geven wanneer je op zoek bent naar een kleiner cadeautje, het spel kost namelijk rond de €10. Mocht je het spel UNO niet kennen, dan kun je dit het beste vergelijken met het kaartspel Pesten. Bij beide spellen is het doel om je kaarten als eerste kwijt te raken. Alleen is UNO een modernere versie met meer mogelijkheden. Eén van de leukste verschillen is dat je bij UNO niet hoeft te wachten totdat het jouw beurt is. Als jij in jouw handen precies dezelfde kaart hebt als de kaart die op tafel ligt mag je namelijk ‘inbreken’. Dit zorgt ervoor dat
iedereen tijdens het spelen goed oplet, snelheid speelt namelijk een belangrijke rol bij UNO.

SFR Pulsar verstelbare inline skates

Alweer aangekomen bij de laatste cadeautip, maar zeker niet de minste. Waar voorgaande tips vooral de focus hadden om er binnen mee aan de slag te gaan, is het bij dit cadeau erg verstandig om alleen buiten te gebruiken. Kinderen van 10 jaar zitten vaak vol energie en deze moeten ze ergens in kwijt. Skeeleren is hier perfect voor! Wat vaak lastig is bij het kopen van skeelers, is het vinden van de juiste maten. Hier hoef je je geen zorgen over te maken wanneer je voor de SFR Pulsar verstelbare inline skates gaat. Zoals de naam al zegt, zijn deze skates verstelbaar. Voordeel is dat ze er dus voorlopig niet uitgroeien en de skeelers een langere tijd kunnen gebruiken.


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *