Boomerang highlights november 2021 met winactie

boomerang, winactie, tom & jerry

De dagen worden steeds donkerder. De zon is eerder onder en buiten spelen kan steeds korter. Gelukkig heeft Boomerang weer een heel leuke programmering voor de kinderen. Nieuwe afleveringen van Tom & Jerry bijvoorbeeld en nog veel meer series. Ik heb speciaal voor jou het november programma van Boomerang en combineer dat met een leuke winactie.

Tom en Jerry in New York

boomerang, tom en jerry

Hou je vast, Tom en Jerry rennen los in Manhattan! Tom en Jerry wonen in een prestigieus hotel, maar de chaos stopt natuurlijk niet in de lobby van het hotel. Het bekende kat-en-muis spel gaat verder door Central Park, gigantische musea, warenhuizen en meer.

Ga mee met Tom en Jerry naar Manhattan. Vanaf 15 november een week lang elke dag om 16:00 uur bij Boomerang!

Looney Tunes cartoons

boomerang, looney tunes

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de gloednieuwe serie Looney Tunes Cartoons. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes bezorgen je veel kijkplezier met hun bekende humor en charme.

Kijk met de hele familie naar de nieuwe afleveringen van Looney Tunes Cartoons! Vanaf 22 november een week lang iedere dag om 13:00 uur, bij Boomerang!

Ben 10

boomerang, ben10

Geniet dit weekend van twee Ben 10 specials! Ben Gen 10 volgt Ben terwijl hij een jonge Generator Rex ontmoet die op de vlucht is voor een vijandige Providence die een reeks misverstanden doorgrondt om de wereld te redden van besmetting met buitenaards DNA. In Alien X-Tinction worden de Tennysons aangevallen door een gemene, dimensie-hoppende Omni-alien en ontmoeten ze een parallelle universum-versie van Max die de deur opent voor meerdere Bens en Gwens.

Kijk naar de Ben 10 special op 6 en 7 november om 12:00 uur, alleen bij Boomerang.

Scooby Doo en Tom & Jerry winterplezier

boomerang, tom en jerry

Nu het weer koud is buiten, is het de hoogste tijd voor winterplezier! Bekijk verschillende films en marathons met Scooby-Doo en Tom & Jerry. Dat wordt gegarandeerd lachen met de hele familie.

Lach mee met Scooby-Doo en Tom & Jerry vanaf 27 november ieder weekend om 10:00 uur, alleen bij Boomerang.

Winnen

Ook zo gek van cartoons en wil je daar flink mee te koop lopen? Namens Boomerang mag ik een setje met leuke goodies weggeven.

boomerang, tom en jerry, looney tunes, goodies
  • Tom & Jerry New York paraplu
  • Tom & Jerry New York Coffee cup
  • Looney Tunes tas
  • Boomerang notebook

Om kans te maken op deze leuke prijs hoef je enkel dit te doen:

  • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
  • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
  • Meedoen kan tot zondag 14 november 2021 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
  • Bij deelname ga je akkoord dat wij jouw naam en adresgegevens ontvangen voor verzending van je gewonnen prijs.
    Bij deze winactie wordt jouw prijs verzonden door een persbureau.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


Een deel van bovenstaande tekst is afkomstig uit het persbericht van Boomerang.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *