Boomerang highlights mei 2021 met winactie

boomerang tv, flap de hond, scooby doo, grizzy en de lemmings, cartoon, tekenfilm

Vroeger was het wachten op het kinderuurtje voor onze favoriete tv-programma’s, maar tegenwoordig zijn er flink wat zenders die de hele dag door allerlei tekenfilms uitzenden. Op de kinderzender Boomerang komen heel wat oude bekenden voorbij in een nieuw jasje. Elke maand zetten ze enkele tekenfilms in de highlights met in de maand mei onder andere nieuwe afleveringen van Scooby-Doo. In deze blog vertel ik je welke tekenfilms er door de zender uitgelicht worden en mag ik een leuk pakket met prijsjes weggeven.

Nieuwe afleveringen ‘Scooby-Doo en Raad de Clou’

Scooby-Doo en de Mystery Inc. bende zijn weer terug met tal van nieuwe avonturen in een moderne setting en met een humoristische twist! In Scooby-Doo en Raad de Clou komen gloednieuwe, spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, waaronder Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman!
Bekijk de nieuwe afleveringen vanaf 3 mei elke dag om 15:00 uur, alleen bij Boomerang!

Nieuwe afleveringen Flap de Hond

Flap is een lief klein hondje. Het soort vriend waar je alleen maar van kunt dromen. Hij is misschien klein van stuk, maar hij heeft doorzettingsvermogen en is dapper. Daarnaast is hij een kei in het uitvinden van unieke gadgets die hem de extra kracht en moed geven om allerlei obstakels te overwinnen.
De nieuwe avonturen van Flap de Hond zie je vanaf maandag 24 mei elke dag om 17:30 uur bij Boomerang!

Nieuwe afleveringen Grizzy en de Lemmings

Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In Grizzy en de Lemmings zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten.
De gloednieuwe afleveringen van Grizzy en de Lemmings zie je vanaf 10 mei elke dag om 18:25 uur bij Boomerang.

Boomerang

Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods.

Boomerang is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Boomerang is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf. In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta

Winnen

boomerang.tv, prijzenpakket, winactie

Ook zo gek van cartoons en wil je daar flink mee te koop lopen? Namens Boomerang mag ik een setje met leuke goodies weggeven.

* Looney Tunes etuiset
* Boomerang badgeset
* Scooby-Doo glow in the dark stickers
* Mighty Mike tas

  • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
  • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
  • Meedoen kan tot zondag 09 mei 2021 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
  • Bij deelname ga je akkoord dat wij jouw naam en adresgegevens ontvangen voor verzending van je gewonnen prijs.
    Bij deze winactie wordt jouw prijs verzonden door een persbureau.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *