Boomerang highlights augustus 2021 met winactie

boomerang, winactie, mush-mush

Tijdens alle drukke bezigheden in de zomervakantie is het soms ook wel even fijn om een rustmomentje in te lassen. Even rustig wat filmpjes kijken bijvoorbeeld. Kinderzender Boomerang heeft weer nieuwe afleveringen van favoriete seriers en zet tussen de filmpjes speciale puzzels die je kunt oplossen. Ik heb speciaal voor jou het augustus programma van Boomerang en combineer dat met een leuke winactie.

Nieuwe afleveringen: Mush-Mush en de Zwammetjes

boomerang, mush-mush

In Mush-Mush en de Zwammetjes ontdekt Mush-Mush samen met zijn beste vriendjes Lilit en Chep hoe leuk en mooi het leven kan zijn. De afleveringen zitten vol spannende gebeurtenissen waarin Mush-Mush en zijn vriendjes nieuwe ervaringen opdoen en veel plezier beleven in het bos.

De gloednieuwe afleveringen van Mush-Mush en de Zwammetjes zijn vanaf maandag 30 augustus elke dag om 17:00 uur te zien bij Boomerang!

Boomerang Special: Detective spelen

boomerang, detective spelen

Sherlock Holmes Jr. nodigt alle kinderen uit om samen met haar detective te komen spelen! Help Sherlock Holmes Jr. tussen de afleveringen van Tom & Jerry, Taffy, Grizzy & de Lemmings en Mr Bean door, de puzzels en raadsels op te lossen. Detective Spelen zie je vanaf 2 augustus elke dag om 14:00 uur bij Boomerang!

Marathon: Baby Looney Tunes

boomerang, baby looney tunes, looney tunes

Voor ze grote Looney Tunes-sterren werden, waren ze de Baby Looney Tunes! Half zo groot en twee keer zo lastig voor arme Granny. Bugs, Daffy, Taz, Tweety, Lola en Sylvester zijn bij elkaar, spelen met elkaar, en belanden met elkaar in Looney Tunes-achtige problemen. Je favoriete Looney Tuners in peuterformaat, ze zijn jong en klaar om wat herrie te schoppen!

Bekijk de marathons van je favoriete Baby Looney Tunes vanaf 7 augustus ieder weekend om 12:00 uur bij Boomerang!

Boomerang

Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the LemmingsThe Happos Family en Oddbods.

Boomerang is in Europa beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Boomerang is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf. In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta

Winnen

boomerang, winactie, prijzenpakket, tom & jerry

Ook zo gek van cartoons en wil je daar flink mee te koop lopen? Namens Boomerang mag ik een setje met leuke goodies weggeven.

Boomerang broodtrommel
Boomerang strandbal
Tom & Jerry tas
Tom & Jerry drinkfles

  • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
  • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
  • Meedoen kan tot zondag 08 augustus 2021 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
  • Bij deelname ga je akkoord dat wij jouw naam en adresgegevens ontvangen voor verzending van je gewonnen prijs.
    Bij deze winactie wordt jouw prijs verzonden door een persbureau.

Voordat je meedoet, lees even de voorwaarden van Papa’s wereld winacties. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *