Boodschappentassen bedrukken met logo

boodschappentas, tas bedrukken, tas met logo

Dagelijks komt je er vaak in aanraking mee, misschien wel zonder dat je het door hebt: relatiegeschenken. Van een bedrukt pennetje of een notitieblokje tot een superdeluxe powerbank of koptelefoon: in de wereld van relatiegeschenken en giveaways is er veel mogelijk. Het weggeven van bedrukte artikelen is één van de populairste manieren om reclame te maken. De ontvanger krijgt een geschenk en jij kan reclame maken voor je bedrijf of organisatie. Win-win dus!

Denk aan het drukformaat

Bij het selecteren van een relatiegeschenk is het belangrijk om aan het doel te denken. Wat wil je ermee bereiken? Wat past er bij jouw bedrijf? Wat wil je met het relatiegeschenk communiceren? Bij die laatste vraag is het belangrijk om erop te letten dat jouw uiteindelijke geschenk een drukformaat heeft dat groot genoeg is om uw boodschap op kwijt te kunnen. Wanneer je enkel een logo wilt laten bedrukken – zonder slogan of andere opdruk – dan kan dat eigenlijk op alle relatiegeschenken wel. Wanneer je méér dan het logo op het geschenk wilt laten bedrukken, dan zal je een groter drukoppervlak nodig hebben. Een klein pennetje is dan niet voldoende. De boodschap moet immers wel leesbaar blijven.

Een tas – de ideale boodschapper

Je had het waarschijnlijk wel geraden naar aanleiding van de titel van deze blog, maar één voorbeeld van de relatiegeschenken met een groot drukoppervlak is een boodschappentas. Een tas heeft een groot en plat oppervlak, waardoor het een uitermate geschikt item is voor een bedrukking. Op een boodschappentas kun je veel kwijt. Komt er een nieuwe campagne aan en wil je dit naar jouw klanten communiceren? Gebruik dan een tas als boodschapper! Natuurlijk kun je de tas ook gewoon met het logo bedrukken, bijvoorbeeld als onderdeel van een merchandise collectie of als vast weggevertje op de beurs.

Verschillende soorten boodschappentassen

Boodschappentassen zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Van kleine papieren tasjes tot XL shoppers en van non woven tasjes tot katoenen draagtassen. Op de website van BudgetGift.nl vind je het allemaal. Dit relatiegeschenkenbedrijf heeft al ruim twintig jaar ervaring met het bedrukken van allerlei soorten tassen. Zij weten dus de perfecte tas voor jou te vinden. Kom je er even niet uit? Weet je bijvoorbeeld niet welke druktechniek geschikt is voor jouw logo of opdruk? Dan kun je gemakkelijk contact opnemen met het klantenserviceteam. Dit kan telefonisch, via de mail of via de chatfunctie op de website. Heel laagdrempelig dus.

Bedrukte boodschappentassen online bestellen

Het nadeel van boodschappentassen online bedrukken, is dat je ze doorgaans niet ziet voordat ze bedrukt worden. Daar heeft BudgetGift.nl over nagedacht. Voorafgaand aan de bestelling kun je een sample aanvragen zodat je de tas zelf even fysiek in handen kan houden en kan beoordelen op kwaliteit. Daarnaast wordt er een vrijblijvende, digitale voorbeeldopmaak voor je klaargezet, zodat je precies kunt zien hoe het logo op de tas komt. Op die manier kom je dus niet voor verrassingen te staan. Oh ja, en de tassen worden ook nog eens aangeboden voor ontzettend scherpe prijzen! Wacht dus niet langer en neem vandaag nog een kijkje op hun website.


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *