De beste merken heren ondergoed

heren ondergoed, boxers, directondergoed

De reclames voor mannenondergoed vliegen je tegenwoordig om de oren. Gespierde mannen in een slip op een billboard of vrolijke designs op boxershorts via allerlei abonnement services. Vroeger stonden we als verlegen jongetjes in de kleedkamer in een saaie onderbroek, maar de laatste jaren lijken we steeds meer te spreken van ondermode. Sterker nog, bekende kledingmerken maken hun collectie compleet met een aanbod aan ondergoed. Andere merken zijn zelfs groot geworden door hun specialisatie in boxers en slips. Dit zijn de beste merken ondergoed voor mannen.

Ondergoed voor mannen steeds meer mode

Als man waren we vroeger al tevreden met de simpele onderbroek van de bekende goedkope kledingwinkels, maar die tijd is toch wel voorbij. Onder de maatpakken en werkkleding wordt er steeds vaker ondergoed gedragen dat een statement over de persoonlijkheid geeft. Naast de veilige standaard basiskleuren zijn de limited designs steeds vaker te vinden als een fashion statement. De keuze aan heren ondergoed wordt steeds ruimer en aantrekkelijker.

Draagcomfort het belangrijkste

Of je nu gaat voor boxershorts, herenslips of strings, een onderbroek moet lekker zetten zodat je niet de hele dag loopt te hijsen of de te strakke pijpen uit je liezen aan het plukken bent. Een afknellend broekje is helemaal een hel.
Hoewel het uiterlijk belangrijk is, is het draagcomfort veel belangrijker. Zodra je nieuw ondergoed gaat aanschaffen is het dus handig om de juiste maat en pasvorm te weten.

6 keer de beste merken heren ondergoed

Calvin Klein

heren ondergoed, boxers, directondergoed

Calvin Klein onderbroeken zijn er vooral in effen kleuren, al zijn er soms kleine printjes te bespeuren. Bij dit ondergoed gaat het niet zo zeer om het uiterlijk, maar vooral om de pasvorm en degelijkheid. De broeken kenmerken zich door de rand bovenaan waar de naam Calvin Klein meerdere keren staat geprint. Vaak is de rand in een andere kleur dan de rest van de boxer of slip. Boxershorts van Calvin Klein zijn er in meerdere varianten te krijgen. Ben je niet zo fan van lange broekspijpen, dan kies je voor de trunk. Bij een long fit boxer, oftewel de boxer met langere broekspijpen, heb je als voordeel dat deze pijpjes niet snel omkrullen.

Tommy Hilfiger

heren ondergoed, boxers, directondergoed

Het ondergoed van Tommy Hilfiger is vooral in de kleuren rood, wit en blauw gemaakt, al is er ook genoeg zwart en wit te vinden. Het rood, wit, blauw is ook terug te vinden in het logo van dit merk. De Nederlandse man zal deze kleurencombinatie vast wel kunnen waarderen. Met degelijke stoffen gaat dit ondergoed een flinke tijd mee. Draag je als man deze boxers, dan ziet het er ook nog eens sportief uit.

Björn Borg

heren ondergoed, boxers, directondergoed

Als voormalig tennisser heeft Björn Borg zijn onderbroekenlijn een sportief karakter meegegeven. Performance/Microfiber boxershorts zijn bijvoorbeeld zo ontworpen dat ze makkelijker vocht (transpiratie) opnemen tijdens het sporten. Wat alle collecties van Björn Borg gemeenschappelijk hebben, is dat ze de kernwaarden fit, fashion en functionality uitgaan. Een goede pasvorm die in elke situatie zorgt voor gemak onder de kleding en je niet belemmeren in beweging. Wil je gaan voor Björn Borg onderbroeken, maar ook een beetje op je budget letten? Kies dan voor de essential collectie.

Hugo Boss

heren ondergoed, boxers, directondergoed

Hugo Boss is niet alleen bekend van de lekkere geurtjes, maar ook van de complete kledinglijn waarvan ondergoed een onderdeel is. Het Duitse merk gaat uit van kwaliteit zoals dat bij de Duitsers hoog in het vaandel staat. Geen drukke printjes, maar vooral basics qua kleurgebruik, maar dan wel in een hele reeks verschillende kleuren. Door het effen kleurgebruik met boven in de rand de merknaam, zien boxers van Hugo Boss er vooral volwassen uit.

Emporio Armani

heren ondergoed, boxers, directondergoed

Emporio Armani is de ondergoedlijn van het Italiaanse Armani. Het merk kenmerkt zich door strakke designs en dat is ook in de onderbroeken terug te vinden. Net als de vorige merken gaat Armani vooral uit van neutrale kleuren met daarbij gebruik makend van hun logo. Het logo bestaat uit de naam en een gestileerde adelaar. Draag je een onderbroek of boxer van Emporio Armani, dan kun je uitgaan van een strakke fit.

Muchachomalo

heren ondergoed, boxers, directondergoed

Ondanks dat de naam je anders doet vermoeden, Muchachomalo is toch echt een Nederlands merk. In tegenstelling tot alle bovenstaande merken, brengt Muchachomalo vooral vrolijke en gekleurde prints uit. Met regelmatig een limited collection zorgen ze voor variatie en een uitgebreide keuze. Het merk is wat speelser en dat zegt de vertaling van de naam ook wel (stoute jongen). Naast dat het comfortabele boxers zijn om te dragen, zien ze er vooral erg leuk uit.

Welk type man ben jij?

Waar let jij op als je als man ondergoed gaat kopen? Kies je voor een merk, model of ga je voor design?
Dames, waarin zien jullie de man het liefste in rondlopen?


Afbeeldingen uit deze blog zijn afkomstig van Direct Ondergoed en Pexels.

profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Ik gebruik al jaren hetzelfde merk.

    Na alle bovengenoemde merken getest te hebben, was ik nog niet tevreden over de pasvorm.

    Uiteindelijk na lang zoeken ben ik uitgekomen op het merk “comfyballs”.
    En dan wel de duurste versie, die zijn zijdezacht en hebben een “zakje” aan de voorkant voor je zakje 😛

    Die vind ik echt de beste, ze gaan heel lang mee, passen fantastisch (je voelt ze niet) en zijn betaalbaar!