Bloghop Sinterklaas: Win Marvel Battle Cubes

marvel battle cubes, boti, winactie, bloghop, spiderman

Oei, de winkels raken aardig leeg met speelgoed. Het is niet aan te slepen zo rond de aankomende feestdagen. Zowel Sinterklaas als de Kerstman zijn al aardig achter het net aan het vissen. Gelukkig begint vandaag de Sinterklaas Bloghop en maak je bij een heel stel bloggers kans op leuke prijzen. Hier op Papa’s wereld maak je kans op Battle Cubes, een nieuwe manier van steen-papier-schaar waarin de Marvel superhelden de hoofdrol spelen. Lees snel verder om te zien wat het is en maak kans op een set.

Speluitleg Battle Cubes

Versla de Battle Cube van je tegenstander door de ultieme steen-papier-schaar-uitdaging aan te gaan! De speler kiest steen, papier of schaar op zijn Battle Cube en verbergt zijn keuze door deze af te dekken met het masker van zijn superheld. Dit masker kan bijvoorbeeld Spider-Man zijn, of Iron Man! Denk goed na… en vouw na je keuze je Battle Cube binnenstebuiten om hem in aanvalspositie te zetten. Lanceer nu de Battle Cubes om te zien wie de winnaar van de battle zal zijn… de verliezer wordt gevangen genomen door de Battle Cube van de winnaar!

Battle Cubes winnen

In samenwerking met BOTI mag ik een set Battle Cubes weggeven voor deze Sinterklaas Bloghop.
Om kans te maken op deze leuke prijs hoef je enkel dit te doen:

  • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
  • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
  • Deelnemen kan tussen zaterdag 13 november 9:00 uur en zaterdag 20 november 2021 – 20:00 uur.
    Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.
  • Bij deelname ga je akkoord dat wij jouw naam en adresgegevens ontvangen voor verzending van je gewonnen prijs.
    Bij deze winactie wordt jouw prijs verzonden door BOTI.

Let op: Het kan zijn dat jouw reactie niet direct live staat en goedgekeurd moet worden. Aangezien wij niet 24uur per dag in het systeem zitten, kan het even duren voordat je deelname publiekelijk zichtbaar is.

Sinterklaas bloghop 2021

Deze winactie is onderdeel van de Sinterklaas Bloghop 2021 georganiseerd door Amanda (KiDDoWz) en Esmée (Website 4Mama). Meer dan 25 blogsites doen mee aan een waar Sinterklaas cadeautjesfestijn. Op elke blog vind je een andere winactie. Het loont dus de moeite om te hoppen van blog naar blog om kans te maken op de leukste cadeautjes voor jong en oud. Je kwam waarschijnlijk op deze blog uit door een linkje vanuit Puntsgewijs die Bloqs van Pumpkin Games weggeeft. Heb je bij mij meegedaan, kijk dan ook eens op Puur Jael voor een kans op een setje nagellak voor kinderen.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *