Bezoektip: Ontmoet Batman in Legoland Discovery Center

lego_batman_wekenWaar maak je deze papa blij mee? Absoluut met Lego. Met de steentjes zelf, de spellen op de Wii en de films. Op vrijdag 10 februari komt er een nieuwe Legofilm uit met Batman in de hoofdrol. Wat een leuk verjaardagscadeautje zeg, want 10 februari is nu eenmaal mijn verjaardag. Speciaal voor deze film houden alle Legoland parken en Discovery Centres speciale acties.
Vanaf 10 februari tot en met 5 maart 2017 kun je onder andere terecht bij Legoland Discovery Centre in Oberhausen voor een Meet & Greet met de gemaskerde superheld. Wij werden via Mediamixx uitgenodigd om een dagje te komen kijken en verslag te doen. We rijden dan ook binnenkort een uurtje over de grens om Batman de kunststof hand te schudden en daarna nog even te kijken bij Sealife dat er naast ligt. Mijn zin in deze nieuwe film is nu alleen nog maar meer aangewakkerd.
Meer weten over het complete programma van de Batman Movie weken in Legoland Discovery Centre? Lees dan even het persbericht.

De LEGOLAND® parken en LEGOLAND® Discovery Centres vieren wereldwijd de première van The LEGO® Batman™ Movie
Exclusieve evenementen met superheld LEGO® Batman™
Oberhausen, 1 februari 2017. Superheld. Boevenvanger. Bouwkunstenaar. LEGO® Batman™ is het allemaal. In LEGOLAND® parken en LEGOLAND® Discovery Centres over de hele wereld draait het allemaal om de zwarte ridder uit de LEGO films. Dit keer beleeft hij zijn eigen avontuur in de LEGO® BatmanTM Movie van Warner Bros. Pictures en LEGO System A/S. Gedurende bepaalde periodes vinden er in 2017 exclusieve LEGO® BatmanTM-weken plaats. In LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen (D) staat LEGO Batman™ centraal van 10 februari tot en met 5 maart 2017.
Hier kunnen alle fans hun helden tijdens een Meet & Greet persoonlijk ontmoeten en als herinnering een eigen LEGO Duplosteen in de LEGO fabriek maken. Een eigen superhelden-foto in een nagebouwd filmdecor maken de LEGO® Batman™ Movie weken tot een onvergetelijke ervaring. De LEGO® Batman™ Movie weken, die in samenwerking met de LEGO Group en Warner Bros. Consumer Products worden ontwikkeld, bieden plezier voor jong en oud en draaien volledig om de geliefde superheld.
Naar de speelfilm van Warner Bros. Pictures, de Warner Animation Group en LEGO Systems A/S wordt al reikhalzend uitgekeken en de film draait vanaf 10 februari in de bioscoop. Fans van Gotham Citys legendarische DC Superhelden kunnen hun helden in LEGO-vorm in de LEGOLAND themaparken en LEGOLAND Discovery Centres van dichtbij bekijken. Gedurende de eventweken vinden fotomomenten met LEGO® Batman™ plaats en op LEGO Batman™ geïnspireerde LEGO-bouwactiviteiten. Deze activiteiten zijn bij de prijs van het entreeticket inbegrepen.
Entreeprijzen
Tickets voor het LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,50 per persoon, kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Mensen die van tevoren boeken via de website profiteren van aantrekkelijke online kortingen. Kinderen onder de 18 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Volwassenen hebben alleen toegang indien ze vergezeld worden door minstens 1 kind. De kleurrijkste binnenspeeltuin ter wereld is dagelijks vanaf 10 uur geopend. Meer informatie is te vinden op de website en op Facebook.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *