Betaal nooit meer te veel voor een nieuwe oplader!

oplader, kabel, charger

Ben je opzoek naar een nieuwe oplader, omdat de huidige kapot is? En heb je geen zin om veel geld te betalen, maar wil je wel een kwalitatief goede? Dan ben je bij Happyladers aan het juiste adres. Zij bieden opladers aan die in dezelfde fabriek gemaakt worden als de originele, maar dan voor een fractie van de normale retail prijs. Ben je benieuwd wat ze precies allemaal hebben en hoe dit kan? Lees dan verder!

Happyladers.nl

Op 16 januari 2020 is het bedrijf Happyladers gestart. De oprichters vinden dat consumenten nog steeds te veel geld uitgeven aan kabels en adapters die vervolgens al na twee maanden onbruikbaar zijn. De 100% originele kabels worden altijd aangeboden voor de laagste prijs. Door alle opladers direct in grote getalen in te kopen kunnen ze altijd de laagste prijs hanteren. Hierdoor worden de producten niet geleverd in de retail verpakking, maar in beschermend plastic. Hiermee worden veel kosten bespaard op de verpakkingen.

Het aanbod

Het aanbod van Happyladers.nl is erg gevarieerd en breed. Ze bieden Iphone, Macbook en Samsung opladers en zelfs fietsaccu opladers aan tegen scherpe prijzen. Daarnaast zijn er ook draadloze Bluetooth oordopjes, deurbellen met camera en smartwatches te koop. Zoek je een nieuw hoesje of een screenprotector voor je Iphone? Dan ben je ook aan het juiste adres.

Garantie

Voor alle artikelen die je op Happyladers.nl koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie betekent dat een product datgene is of moet doen wat de consument er van mag verwachten. Bij Happyladers geldt ook een fabrieksgarantie. Dus is je bestelde product binnen 60 dagen na ontvangst kapot? Dan heb je fabrieksgarantie op je product. Stuur een e-mail met foto’s en het bestelnummer en dan wordt het geregeld!

Bestel jouw nieuwe oplader

Ben je overtuigd en wil je een nieuwe oplader bestellen? Ontdek het ruime assortiment, ga naar Happyladers.nl en zoek jouw passende oplader uit! Profiteer nu van de laagste prijs en snelle verzending! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren.


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *