Beste games voor mannen op de PS5

Beste games Playstation 5 voor mannen

Sinds de Playstation 5 uit is komen er steeds meer van de beste games uit. Wij hebben uitgezocht wat nou de beste PS5 spellen zijn voor mannen. Gamen is natuurlijk niet alleen voor mannen, maar deze spellen vragen om een stoer iemand die nergens bang voor is. Al deze spellen zijn van de beste kwaliteit en komen volledig tot leven op de Playstation 5. Welke probeer jij als eerst uit?

Heb je geen PS5? Neem dan eens een kijkje in een online casino zonder vergunning. Iets totaal anders, maar de ontwikkelingen op het gebied van online kansspelen zijn enorm. De spellen zijn zo spannend gemaakt dat de spelers op het puntje van hun stoel zitten. Nu eerst de drie beste PS5 games voor mannen.

GTA V

gta5, beste games mannen

Het meest succesvolle spel van Rockstar is bij verreweg GTA. Met miljoenen spelers kan niemand daar meer omheen. De reden van het succes is niet zo gek: de ontwikkelaar brengt Los Santos, gebaseerd op Los Angeles en nabij gelegen gebieden, op spectaculaire wijze tot leven. Verken de gigantische wereldstad en omliggende dorpjes, woestijnen en bossen en wordt een meestercrimineel. GTA V volgt de verhalen van drie verschillende personages. Je kan de zakelijke Michael de Santa, de stoere Franklin en de gestoorde Trevor Philips alle drie besturen. Schakel tussen de karakters wanneer je zelf wil en doe alles wat wettelijk verboden is.

Elden Ring

elden ring, beste games mannen

FromSoftware heeft een heel nieuw genre games gecreëerd genaamd soulslike. Hier vallen spellen zoals Demon’s Souls, Bloodborne en Sekiro onder. Deze actiegames vergen het uiterste van de skills van spelers, want elke vijandelijke aanval kan fataal zijn. Met Elden Ring maken ze de volgende grote stap: de vertrouwde soulslike gameplay wordt gecombineerd met een volledig open spelwereld, waarin je zelf bepaalt waar je reis je heen brengt. Spelers krijgen een onvergetelijke ervaring in de Lands Between. Verken mysterieuze bossen en verander in de machtigste elvenlord die je ooit had kunnen bedenken. Dit alles is gemaakt samen met schrijver George R.R. Martin. Hij schreef onder andere de A Song of Fire and Ice boeken. Deze zijn later gebruikt als basis van de series Game of Thrones. De Playstation 5 biedt spelers de mogelijkheid om in de grafische modus met een 4K-resolutie te spelen.

God of War: Ragnarök

ragnarok, god of war, beste games mannen

De gewelddadige God of War-reeks is opnieuw uitgevonden door de Griekse setting in te wisselen voor het ijskoude Noorden. Ragnarök is het directe vervolg en gaat verder waar het vorige spel stopte: winter is aangebroken in de wereld van Kratos en Atreus, en dan staan ook nog eens Thor en zijn vader Odin voor de deur om het leven van het tweetal zuur te maken. In Ragnarök verken je alle negen dimensies van de Noordse mythologieën en maak je weer heel veel goden, monsters en mythische wezens het leven zuur. Dat alles met een indrukwekkend cameraperspectief die te allen tijde net achter de schouder van Kratos blijft hangen, een uitgebreide spelwereld vol met geheimen om te vinden en schitterende graphics waar je van gaat watertanden.


voorkom spijt, stop op tijd

Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *