Winactie: Batwheels bestrijden de misdaad op Cartoonito

batwheels, cartoonito, winactie

Sinds maart 2023 bestrijden de auto’s van de bekendste DC-superhelden zelf de misdaad in de animatieserie Batwheels. Misdaadbestrijdende auto’s? Jazeker, ze zijn tot leven gewekt om Gotham City te helpen verdedigen. Tijdens hun avonturen leren de auto’s allerlei belangrijke levenslessen die zo ook op de kijkende kinderen worden overgebracht. Lees meer over deze serie, waar je het kunt bekijken en maak kans op een tof goodiepakket vol Batwheels spullen.

Superhelden voor kleuters

De verhalen van Batman en de andere superhelden uit het DC (Detective Comics) universum spreken alle leeftijden aan. Toch zijn niet alle verhalen voor elke leeftijd geschikt. Oorspronkelijk werd Batman dan ook als comicbook geschreven en getekend voor de volwassenere lezer. Je kunt je voorstellen dat er behoorlijk rauwe scènes in zitten met nogal wat expliciete beelden. In loop der decennia zijn er heel wat verschillende versies van de superheld uitgegeven die zich allemaal op een specifieke leeftijdsgroep richtten. De nieuwste versie is speciaal voor de allerjongste kijkers gemaakt: Batwheels.

Vriendschap en levenslessen leren via tekenfilms

Steeds meer animatieseries maken gebruik van het toevoegen van levenslessen aan de tekenfilms zodat kinderen naast vermaakt worden ook nog iets meekrijgen. In Batwheels zitten lessen verstopt over vertrouwen krijgen, vriendschappen sluiten en onderhouden en over teamwork.

Hoe ontstonden de Batwheels?

De Batwheels hebben niet altijd de mogelijkheid gehad om te praten en zelf actie te ondernemen. Hoe dit ontstaan is kun je zien in onderstaande aflevering.

Meer afleveringen en korte filmpjes bekijken van Batwheels kan op de YouTube-pagina van Cartoonito.

Batwheels op Cartoonito

Cartoonito is het moment in de dag voor humor en plezier. Cartoonito brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the LemmingsThe Happos Family en Oddbods.

In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl

Win een goodiebag met Batwheels items

Ben je al helemaal warmgedraaid voor deze spannende superheldenserie? Haal dan de Batwheels in huis met een supergaaf prijzenpakket dat ik mag weggeven namens Cartoonito. Dit zit er in het pakket dat je kunt winnen:

  • Batwheels placemat 2x
  • Batwheels stickers
  • Batwheels auto sunshade 2x
  • Batwheels totebag

Wat je moet doen om deze leuke Batwheels-goodies te winnen? Kijk even naar onderstaand rijtje aan voorwaarden en bezoek de algemene voorwaarden van Papa’s wereld. Bij het invullen van een deelname, ga je hiermee akkoord.

  • Laat een bericht achter onder deze blog dat je mee doet. Enkel reacties die hieronder staan dingen mee tijdens de verloting. Vertel in dat bericht waarom je graag kans wilt maken op deze prijs.
  • Een reactie achterlaten of de actiepost delen op het Facebook- en/of Instagram van Papa’s wereld bericht geldt als een extra kans.
  • Meedoen kan tot maandag 29 mei 2023 – 20:00 uur. Reacties na deze tijd worden uitgesloten van deelname.

Winnaar

De tijd om deel te nemen is voorbij. Er is contact opgenomen met de winnaar.
Mocht de winnaar niet binnen een week reageren, dan zal een nieuwe winnaar uitgekozen worden.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *