Ga jij binnenkort de badkamer verbouwen? Een mobiele douchecabine huren is de oplossing

een mobiele douchcabine huren bij badkamerverbouwing

Is je badkamer aan een vervanging toe, dan is er niets vervelender om telkens naar de buren of familie te moeten gaan om even naar het toilet te kunnen of om jezelf op te frissen. Ondanks dat je straks een fijne plek hebt om je dagelijkse badkamerritueel uit te voeren, wordt het in de tussentijd even behelpen. Toch hoeft dat niet, want je kunt eenvoudig een mobiele douchecabine huren zodat je helemaal niet afhankelijk bent van anderen.

Tijdens een badkamerverbouwing wordt je altijd smerig

Met een klap sla je de tegeltjes van de muur, het bad wordt door het raam heen naar beneden gegooid en met een waterpomptang sluit je tijdelijk de watertoevoer af. Het verbouwen van je badkamer is begonnen, en ironisch als het is, je wordt er hartstikke smerig van. Het gruis hangt in je haren, je oksels klotsen van het zweet en de pareltjes lopen over je rug de bilnaad in. Na een dag hard klussen zie je er niet meer uit. Nog even snel een koel pilsje en dan onder de douche duiken… uhm, oh nee, die was er dus niet meer. Je stapt compleet smerig je net schone auto in en rijdt een half uur richting je ouders om daar even bij te komen in de badkuip. Jij schoon, je auto smerig en flink wat tijd verloren. Een mobiele douchecabine huren had dit allemaal kunnen voorkomen.

Lekker douchen in de tuin in een mobiele douchecabine

Een huishouden kan niet zonder een fatsoenlijke plek om jezelf te kunnen wassen. Zeker niet als je zelf druk aan het klussen bent, maar ook niet als je met jonge kinderen te maken hebt. Je kunt er vanuit gaan dat die er wel een kliederboel van maken of onder de modder terugkomen uit de speeltuin. Even snel onder de douche stappen om daarna fris gewassen het bed in te duiken is dan geen overbodige luxe. Een badkamerverbouwing is meestal niet in een dag gepiept. Daar ben je vaak wel enkele dagen mee bezig. Met een mobiele douchecabine in huis, tuin of zelfs op je balkon, kun je toch jezelf wassen terwijl de verbouwing gaande is. 

Vier redenen voor het huren van een mobiele douchecabine

  1. Gemak: Door toch een douche bij je woning te hebben kun je jouw dagelijks routine voortzetten. Je hoeft niet naar andere locaties te zoeken voor het nemen van een douche, wat flink wat moeite bespaart.
  2. Hygiëne: Tijdens een verbouwing kan stof en puin zich gemakkelijk verspreiden, vooral in een ruimte zoals de badkamer. Een mobiele douchecabine biedt een schone en hygiënische omgeving om jezelf op te frissen.
  3. Flexibiliteit: Mobiele douchecabines zijn, zoals de naam al aangeeft, mobiel. Dit betekent dat je ze kunt plaatsen waar je maar wilt, zolang er toegang is tot water, elektriciteit en een vlakke ondergrond. 
  4. Tijdsbesparing: Het huren van een mobiele douchecabine kan ook tijd besparen. Je hoeft geen tijd te besteden aan het dagelijks reizen naar een andere locatie om te douchen, wat vooral handig is voor drukke gezinnen.

Een tijdelijke complete badkamer plaatsen

Is jouw badkamer ook de enige plek in huis waar een toilet te vinden is? Wil je jouw tanden poetsen bij een wastafel? In plaats van enkel een tijdelijke douche te plaatsen, kun je ook een complete mobiele badkamer huren. Met een badkamer op aanhanger in je tuin ben je helemaal van alle gemakken voorzien. Moet je tijdens het verbouwen nodig naar de wc, dan stap je zo de deur uit richting de aanhanger in plaats van aan de deurbel hangen bij de buren…die niet thuis blijken te zijn. Extra voordeel van een mobiele badkamer is dat je het tijdelijk even naar je eigen routine kunt inrichten. De tandenborstel in een glas bij de wasbak, genoeg toiletrollen bij de hand en plek om al je shampoo uit te kunnen stallen. Rustig bij de spiegel je baard bijwerken en je handdoek hangt binnen handbereik. Zo hoef je jouw routine helemaal niet zo erg aan te passen en kun je in alle rust jezelf opfrissen en jezelf klaarmaken voor weer een dag in de puin.


profielfoto author maarten

Schrijver: Maarten Fest

Geboren in 1982, getrouwd met Chantal en samen hebben wij twee zoontjes (2013 en 2016). Oprichter en eigenaar van Papa's wereld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *