Back to school: nooit meer de verkeerde rugzak met Bulbby

bulbby rugzak met naam
bul

Aan de kapstok van de bso zie ik allemaal rugzakjes hangen. Die ene zeldzame keer dat ik hem kan ophalen probeer ik tussen al die tasjes de juiste te vinden, die van hem. Van de twintig die er hangen zijn er vijf van Paw Patrol. Drie daarvan zijn precies dezelfde. Eén ervan is van Liam. Ik mag het spelletje ‘wie van de drie’ spelen en ze één voor één openritsen. 

De oplossing komt van Bulbby

Kortgeleden kreeg ik een mailtje van Bulbby. Ze vroegen me of Liam al een mooie goede rugzak had voor school. Eerlijk gezegd, hij heeft er meerdere, maar allemaal al aardig versleten. Hij vindt het namelijk leuk om zijn eigen tassen overal mee naartoe te nemen. Als we op pad gaan wilt hij zijn eigen rugzak mee en vraagt of er spulletjes in mogen om te dragen. Al snel grijpt hij dan naar de luiers voor Kyran en een flesje water voor zichzelf. Het aanbod van Bulbby voor een nieuwe rugtas met zijn naam er op biedt meteen de oplossing voor het kapstokprobleem.

Samen uitzoeken

bulbby_site

Samen met Chantal koos ik in de webshop het meest ideale model uit. Niet te groot, maar ook niet te klein. Via de mail gaf ik aan tussen welke twee tassen we aan het twijfelen waren. Diezelfde dag nog kreeg ik het advies om voor de junior rugzak te gaan, vooral ook omdat we toch nog dagelijks een setje schone kleren meegeven. Met de genomen beslissing werd het tijd om de rugzak te personaliseren. Even klikken naar het juiste rugzakje en met wat pijltjes klikten we rond op zoek naar een leuke afbeelding. Met een grote keuze werd het nog even lastig, totdat we een Batman/superheld-masker vonden. In no-time stond de juiste naam op de rugzak, was de kleur uitgekozen en was alles klaar om te laten bedrukken. Binnen een dag of twee/drie werd er een pakketje bezorgd en kon Liam voor het eerst zijn rugzak omdoen. Dat noem ik nog eens makkelijk en snel. In handen is de rugzak erg stevig, nette naden, enkele vakjes, goede bedrukking. Kortom, kwaliteit. Deze gaat het wel een flinke tijd volhouden gok ik zo. Ik ken in ieder geval een jongetje dat erg trots is op zijn rugzak.

Back to school

Speciaal voor onze schoolgangers heeft Bulbby een heel assortiment aan te bedrukken producten. Van broodtrommel tot rugzak en van agenda tot bidon. Maak telkens een nieuw ontwerp of creëer je eigen huisstijl, of moet ik in dit geval schoolstijl zeggen? Over niet al te lange tijd begint school weer, hoe gaaf is het dan als je met je nieuwe rugzak, met naam, binnen komt wandelen!

Meer ervaring met Bulbby

We hebben elkaar leren kennen op de Negenmaandenbeurs. Sindsdien loop ik dagelijks rond met een gepersonaliseerde reporterbag. Alle bloggers van de bloggerstour kregen de tas als verrassing. En wat een kwaliteit. Alles is enorm stevig in elkaar gezet en de bedrukking zit er nu na een maand of zeven dagelijks gebruik nog helemaal intact op.

Lees ook: Bloggend de Negenmaandenbeurs over deel 1

Deze blog bevat gesponsorde producten.

Deze blog bevat affiliatelinks.

Schrijver: Papa's wereld

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *