5 presentjes voor een geblesseerde teamgenoot!

sportblessure

Er zijn weinig dingen zo frustrerend als een sportblessure. Het is namelijk beperkend en pijnlijk. Daarnaast moet je aanzien hoe je teamgenoten door kunnen gaan met sporten, terwijl jij langs de kant zit. Als één van je teamgenoten geblesseerd is, is het belangrijk om te laten zien dat je aan hem denkt. Hoe kun je dat beter doen dan met een attent cadeau? Lees verder om je te laten inspireren voor een fijne attentie.

Ideeën die voor een glimlach zorgen

Hier zijn wat ideeën voor cadeaus die een glimlach op het gezicht van je geblesseerde teamgenoot zullen toveren:

Een fruitmand vol vitaminen

Een typisch maar toch klassiek cadeau is het sturen van een fruitmand. Dit werkt namelijk als een blijk van waardering, maar het is ook nog eens smaakvol. Terwijl je geblesseerde teamgenoot herstelt, kan hij genieten van een smaakvol stukje fruit. Bij Boeketcadeau kan je een fruitmand bestellen, die je vervolgens kan sturen naar je geblesseerde teamgenoot. Zo kan je kiezen uit verschillende samenstellingen aan fruit.

Een set gepersonaliseerde speelkaarten.

Terwijl je teamgenoot aan het herstellen is, heeft hij of zij meer tijd te besteden. Zo kan je voor jouw geblesseerde teamgenoot een spel (laten) maken. Zo kan je gepersonaliseerde spelkaarten ontwikkelen, met bijvoorbeeld foto’s van de spelers uit het team. Op deze manier geef je een feestelijk en functioneel cadeau een persoonlijk karakter.

Een simpele beterschapskaart

Stuur een, door het hele team, ondertekende beterschapskaart om te laten weten dat jullie aan hem/haar denken. Je kan kiezen voor een vrolijke foto van het sportteam, met een tekstuele boodschap. Zo’n beterschapskaart kan je ook vaak combineren met een fruitmand of ander cadeau. Hiermee kan je in ieder geval zorgen voor een motiverende boodschap richting jouw geblesseerde teamgenoot.

Een mok, bidon of shirt met het logo van zijn of haar favoriete sportteam. Om jouw geblesseerde teamgenoot te steunen en te motiveren, kan je hem of haar alvast een bidon of shirt geven. Deze items kan je geven in de stijl van zijn of haar favoriete sportteam. Op deze manier kan jouw teamgenoot gemotiveerd raken om weer te sporten, na zijn of haar blessure. Je kan natuurlijk ook een mok in deze stijl geven, zodat hij of zij er nu al wat aan heeft.

Kaartjes voor een toekomstige wedstrijd of evenement

Je kan een ander ook motiveren door alvast tickets te geven voor een bepaalde sportwedstrijd of een ander evenement. Zo kan diegene ernaar uitkijken, voor als hij hersteld is. Kies voor een evenement dat jouw teamgenoot echt interesseert. Zo maak je er echt een persoonlijk cadeau van!


Dit is een aangeleverde blog met redactionele aanpassingen door Papa’s wereld.

Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *