4 redenen om een actieve groepsreis te boeken

actieve groepsreis, groepsreis boeken

Ben jij fan van de bergen en wil je een actieve reis maken? Dat snappen we! Wil je bijvoorbeeld, genietend van de natuur, een huttentocht maken of ga je liever voor een sneeuw wandelervaring? Even rust zonder kinderen en tijd voor jezelf? Maar alleen gaan is voor veel mensen ook niet ideaal; je mist de gezelligheid en de ervaringen kun je met niemand delen. Kies daarom voor een actieve groepsreis! We geven je 4 redenen waarom een groepsreis de ideale oplossing is!

1. Even je hoofd leegmaken

Thuis even de boel de boel laten. Als je op een actieve reis gaat, kun je je hoofd helemaal leeg maken. Je hoeft alleen maar te genieten van de omgeving, van de mensen en je bent lekker actief bezig. En het grootste voordeel van een groepsreis: je hoeft niets zelf te regelen en er gaat een Nederlandstalige gids met de groep mee.

2. Je bent één met de natuur

Als je kiest voor een actieve reis, dan beleef je het reisgebied optimaal. Je bent zelfvoorzienend en je draagt zelf alle spullen en uitrusting die je nodig hebt. Je leeft en slaapt in de tent die je op de meest prachtige plekken neerzet. Of je slaapt in een hut die je onderweg tegenkomt. Hierdoor ben je veel in de natuur te vinden en ben je eigenlijk één met de natuur. Wat wil je nog meer?

3. Bepaal zelf de duur van je reis

Ga je voor een korte of toch liever voor een wat langere groepsreis? Je bepaalt het zelf! Je kunt een korte reis boeken van 2 dagen in Nederland, maar ook een reis van 7 dagen naar het mooie Frankrijk. Weet jij al hoelang je op reis wil?

4. De voorpret

Dit geldt natuurlijk voor iedere reis die je maakt: de voorpret! We garanderen dat je niet alleen geniet van de reis zelf, maar ook van de voorbereiding van je reis. Je komt van te voren in whatsappgroep met je reisgenoten en kunt elkaar vragen stellen. Zo leer je elkaar alvast een beetje kennen. Ook de gids zit in deze groep, zodat jullie straks geen vreemden meer voor elkaar zijn!


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *