4 leuke cadeautips voor nieuwe vaders

cadeautips voor een nieuwe vader, kraamcadeautjes voor papa

De komst van een baby is altijd speciaal. Of het nu je eerste kindje is, of dat je het al eens eerder hebt meegemaakt: het blijft een grote impact hebben. In de kraamtijd worden moeder vaak overladen met cadeaus, maar ook nieuwe vaders verdienen natuurlijk erkenning en waardering. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die net vader is geworden? Deze 4 tips bieden zeker inspiratie!

1. Gepersonaliseerde cadeaus

Cadeaus zijn extra leuk wanneer ze gepersonaliseerd zijn. Erg leuk is bijvoorbeeld een mok met de tekst ‘liefste papa’. Of wat denk je van een gepersonaliseerd T-shirt met een leuke vaderquote? Je kunt bij een geboorte ook kiezen voor een cadeau waarop de naam van de pasgeborene gebruikt wordt. Of wat dacht je van een broodtrommel met een mooie foto van de kleine erop?

2. Een papa survival kit

Een cadeau met een knipoog: stel een survival kit samen met producten die handig zijn tijdens de eerste weken van het jonge ouderschap. Denk aan luiers, billendoekjes of flesjes. Ook een boek met tips voor het ouderschap kan een leuke toevoeging zijn. Erg leuk is om in het pakket ook wat lekkers voor papa zelf te doen. Een flesje of vaatje Franziskaner Weisbier bijvoorbeeld, met wat lekkere snacks.

slapende papa met slapende baby

3. Fotoalbum

De eerste weken na de geboorte van een baby gaan razendsnel voorbij. Jonge ouders zijn dag en nacht bezig met de verzorging van hun nieuwe kindje. En dan komt er ook vaak nog flink wat kraambezoek langs om de geboorte te vieren. Voor je het weet is deze drukke, maar bijzondere tijd weer voorbij. Hoe leuk is het dan om later nog terug te kunnen kijken? Een fotoalbum of fotolijstje is hierdoor ook een heel geschikt cadeau voor jonge vaders. Help hem eraan herinneren al die mooie gebeurtenissen vast te leggen!

4. Een dagje uit

Als kersverse ouder is het belangrijk om ook aan jezelf te blijven denken. Dus geef papa een tegoedbon voor een dagje weg en geef hem een welverdiende pauze. Een uitje naar de spa, samen met zijn partner, of een dagje leren golfen met vrienden; er is van alles te verzinnen.

Nog meer tips nodig? Kijk dan eens bij deze musthaves voor nieuwe papa’s.


Schrijver: Gastblogger

Papa's wereld krijgt regelmatig tekstuele bijdragen van lezers, organisaties en bedrijven. Om duidelijk te maken dat een artikel niet geschreven is door de redactie van Papa's wereld, worden deze artikelen geplaatst onder de auteur 'Gastblogger'. Zelf een keer een bijdrage plaatsen op Papa's wereld, mail ons op info@papaswereld.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *